Tuesday, 12 February 2013

Serba Baru

Assalamualaikum... 
Minggu lepas bermulalah kehidupan baru sebagai pelajar praktikal... Hmmm.. seronok lagi kehidupan kat kampus.. mungkin sbb baru lg kat sini kot... Sepatutnya kami ditempatkan di Sektor TV.. tp atas arahan pengarah BTP nih kami di tempatkan di Sektor Pelbagai Media Pendidikan.. ni sume sbb kami sume pelajar jurusan multimedia dan Sektor Pelbagai Media pendidikan ni sebenarnya baru diwujudkan... sehingga hari ini kami masih lagi belum berpindah ke sektor baru tu... Hmmm... so, minggu lepas dan minggu nih mmg heaven sgt lah coz relax manjang....


familiar x dgn logo nih..? ni lah logo BTP....


Projek..?
Yes... sudah tentulah ade projek kan... sy sebenarnye tak berapa nak faham lagi dgn projek yg nak kena siapkan tu... yg sy tau "Geographic Information System" atau GIS... dia mcm google map lah.... tp kami kena buat utk sekolah2 di seluruh Malaysia... nasib baik lah ade jugak org yg sy kenal mmg PRO dlm GIS nih... dapatlah jugak mintak tunjuk ajar dari dia... TQ yer Incik Danil...

Result exam dah keluar!!!!
minggu lepas jugak result final exam dah keluar.. tp result kali nih amat lah mendukacitakan sebab x mencapai target.. sedih mmg lah sedih... x sampai 3.5 pon... cuma 3.4x sahaja... ni sume gara2 prof yg sgt2 lah straight bg markah.... frust lah sebab dapat B- utk subjek tu... B- yer bukan B+ atau B... teruk giler!!! nangis2 tpon mak sbb frust.... tak apalah.. x ada rezeki.... bersyukurlah sebab lulus semua subjek utk semester akhir...






to all my friend, gud luck utk praktikal okay... jgn lupa hantar projek proposal yer....

No comments: